Posted by: Fathi Yusof | Jun 18, 2007

Pengumuman

Bagi memudahkan para pembaca, kami menyediakan kategori-kategori seperti berikut:

1. Hangat Cinta

2. Didik Anak

3. Komunikasi

4. Undang-undang

5. Famili Sihat

6. Bapa Muda

7. Ibu Muda

8. Fikah Mudah

9. Tanya Abi Muslih

10. Tanya Mama Farhah


Responses

  1. berapa umur abi muslih ngn mama farhah ni

  2. assalamualaikum abi
    sayer nak tanay sikit ni
    sayer ni bukan la budak yang baik
    tapi sayer ader sense yang sayer ni memang mudah simpati dan kasihakan org lain sampai kadang-kadang menyusahkan diri sendiri
    aper yang sayer patut buat nak bagi sayer seimnang denagn akhlak yang baik dan adakah bersimpati atas nasib org lain tu menyusahkan???

  3. according to my sense… pis+ac=ous…you were a nice guy, i like guy like you, and i hope there are many lagi like us, manusia ni kebanyakkannya xde akal, xde hati perut dan memang anjing iblis la… klu U cuba untuk berpindah dari sifat engko ni? please don’t, I like they way you are, U should be proud of your selves, bersyukur bab Allah kurniakan ko hati yg suci, kalaulah sume org mcm kau, [aku dpt rasakan kekuatan islam ], and may Allah blessed you pis+ac=ous…

    by the way, pis+ac=ous…!? = apa tu..?

  4. lalalala….eh…!? Ni aku dah masuk…!(sesat)

    peace out!!

  5. assalamualaikum.. sy bakal seorang bapa..Insya-Allah. Sy ingin bertanya pada Abi Muslih akan maksud nama Zidan atau Zidane. Sy berpendapat nama itu mempunyai maksud yang baik memandangkan ada orang arab yang menggunakan nama itu.

  6. saya bercadang nak tukar nama anak Aleeya Dhaniyah krn kalau ikut sebutan Daniyah itu maknanya yg lemah/hina. Tapi mengikut JPN cuma blh tukar dlm masa sethn saja memandangkan anak saya sekrg sudah 3thn saya kena tunggu bila masa nak buat IC utk anak nanti. Ade tak cara lain utk saya tukar nama ank?

  7. saya nak tanye mngenai sambungan hak2 isteri selepas penceraian tentang hak tunggakan nafkah dan hak2lain lg kalau ade ye=)

  8. assalammualaikum, sy nak tahu mengenai erti dan maksudnye CERAI, cthnye jika sisuami tu dlm kemarahan, ia telah melafaskan cerai dlm keadaan yg marah,adakan ia sah@tidak dlm perkahwinanye tu.

  9. Salam,sy suka laman ni,dah lama sy cari laman yg bleh sy tnya pekara tentang kemuskilan agama dan hal2 berkait rmh tgga, sy bersyukur,dan tkasih pada Mama dan Abi atas usaha yg mulia ni.
    Disini sy juga ingin mencari kawan2,yg bleh diajak sembang,dan tukar2 cerita di wktu lapang,
    terutama suri rmh tgga,yg sudi bleh emil sy di
    idasyed@yahoo.com

  10. SALAM ABI… BOLEH X SY NK THU MAKSUD ABI????


Komen Anda

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

Kategori

%d bloggers like this: